nomadism

flyer-NOMADISM

new in store

photo’s by KAZOE

KAZOE_JANNISSIMA_IMG_8005

KAZOE_JANNISSIMA_IMG_7959

KAZOE_JANNISSIMA_IMG_7928

 

GEZOCHT PER DIRECT: Enthousiaste verkooptijger (oproepkracht)

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de creatieve wereld? Hou je van mode, design en lederwaren ?
Jannissima concept store is een 200m2 design showroom in het centrum van Eindhoven. Wij bieden een platform voor design en mode met een duurzaam en ambachtelijk karakter. De JCS is in 2009 opgezet door Jannissima, een jong en dynamische Design & Styling studio onder leiding van product- en accessoireontwerper Jannita van den Haak.

Werkzaamheden: Als verkooptalent ben je verantwoordelijk voor de verkoop van meer dan 50 verschillende brands in onze concept store.  Je benadert en adviseert de klanten. Je behandelt retouren en bijstellingen.

 

Beschikt je over de volgende competenties:

-       Klantgericht

-       Flexibel

-       Commercieel

-       Communicatief vaardig

-       Zelfstandig

-       Representatie

Ben jij inzetbaar als styling consulente op freelance basis in het weekend, tijdens vakantie perioden en speciale evenementen (Dutch Design Week)? En lijkt het je leuk om ons team te komen versterken?

Stuur dan voor 30 maart een mail met als onderwerp ‘verkooptijger bij JCS’ met daarin jou korte motivatie, cv en foto naar jobs@jannissima.com . Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als deze volledig is.

ARTIKEL IN VOLKSKRANT MAGAZINE 11 januari 2014

 

 

 

Jannissima Trolley in Volkskrant Magazine 11 januari 2014! Meer Reistassen te bewonderen bij ons in de Jannissima Concept Store!

ARTIKEL IN VOLKSKRANT MAGZINE.

 

 

Wellness Lunchbreak

Kom op donderdag 19 december naar de Jannissima Concept Store! Van 12:00 tot 13:00 organiseren wij onze maandelijkse Wellness Lunchbreak. Benut optimaal uw lunchbreak bij Jannissima!

Laat je lekker verwennen door gratis hapjes en drankjes & stylingtips verzorgd door Jannissima Concept Store, make-up en haaradvies van Rob Peetoom, lingerie advies van Triumph & parfum van Eau de cologne.

Tot dan!

WELLNESS-image

Wine & Design x Jannissima Concept Store

Kom op zondag 8 december van 17.00 tot 21.00u genieten van 15 kwaliteit wijnen in de Concept Store. De wijn wordt aangeboden door Wijnhuis Beaugrim. Een gezellige avond waar wijn, design en fashion samen komen!

De wijnproeverij kost per persoon €15 en u kunt zich aanmelden via de facebook-pagina Wine & Design Eindhoven (hier) of stuur een e-mail naar chantal.vd.linden@hotmail.com.

Hopelijk tot dan!

Schermafbeelding 2013-11-21 om 17.23.14

SPECIAL SAMPLE SALE

 

sample-sale-11-13-pooster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**** WIN ****

Always wanted your designs exposed in a store? We offer you a platform! Tag yourself on Facebook after the event on the photos taken by our photographer and win exclusive exhibition space in our store!

We’re looking forward to see you guys! Enjoy!

winkelstraat.nl

Op Winkelstraat.nl shop je bij de leukste boutiques van Nederland, gewoon online en sinds kort zijn daar ook een aantal producten uit de Jannissima Concept Store verkrijgbaar.

Bijzondere boutiques met ieder een eigen stijl zijn te vinden op Winkelstraat.nl. De collecties zijn uniek en aangevuld met limited editons. Dat is een voordeel, want je zult niet snel iemand met dezelfde outfit tegenkomen tijdens een avond uit…

Klik snel hier en shop nu makkelijk en snel producten uit de Jannissima Concept Store. Merken als Jannissima, Royal Republiq en United Nude zijn er verkrijgbaar!

 

winkelstraat_webshoptip

 

 

Wellness Lunchbreak

De Wellness Lunchbreak was weer helemaal geslaagd! Leuk dat jullie erbij waren!

wellness okt

Wellness Lunchbreak x Dutch Design Week

Vandaag een uurtje extra genieten van de Wellness Lunchbreak. Van 12.00 tot 14.00 word je heerlijk verwend met lekkere hapjes, stylingadvies, lingerie advies van Triumph en een make-up touch up van de visagiste van Rob Peetoom. Ook kun je vanmiddag je eigen Jannissima armband samenstellen.

Tot vanmiddag!

 

WELLNESS-image