jannissimaddw5

“A strong desire to wander or travel and explore the world.”

Jannissima kan haar reislust niet bedwingen en duikt op verschillende locaties in Eindhoven op gedurende Dutch Design Week 2014. Zo presenteert zij in de eigen Concept Store maar ook bij Faces in de Witte Dame, in de Schellens textiel fabriek en bij MLY in de machinefabriek op Strijp S. Wanderlust is de kunst van het verwonderen, een sterk verlangen om te ontsnappen uit de dagelijkse routine en de wereld te ontdekken. Jannissima wil de internationale bezoekers van de Dutch Design Week  inspireren en doen verlangen naar het duurzaam reizen in stijl.

jannissimaddw9
Jannissima_Concept_Store_Logo
jannissimaddw4
gif_902x168_7d2225

In de Jannissima Concept Store wordt gedurende de Dutch Design Week 2014 de nieuwste collectie Jannissima reis accessoires in vintage look leer en bijpassend tapijt gepresenteerd.

Dit tapijt is in samenwerking met Carpet of Life hand geknoopt in Marokko van het restleder van de Jannissima tassen productie.  Zo wordt de hele huid gebruikt tot een duurzame hoogwaardige collectie.

Gedurende de Dutch Design Week 2014 presenteert Jannissima de NOMADA collectie in de Schellens Fabriek in Eindhoven.

NOMADA is de nieuwe lijn van linnen tassen van Jannisisma. Voor deze collectie was designer Jannita van den Haak geinspireerd door de Bedoinen cultuur. De collectie is gemaakt van Nederlands linnen en natuurlijk gekleurd leder, wat geproduceerd is in op een mileu bewuste manier en heeft drie eco-certificaten. Een mooi product gemaakt met innovatieve technieken om zo min mogelijk het mileu te schaden.

De Schellens Fabriek is een platform voor contemporary design, waar nationale en internationale designers de toekomst een stukje dichter bij brengen.

Tijdens de Dutch Design Week 2014 organiseert een collectief bestaande uit Faces, Jannissima, 2CookEvents en Sieraad& de expo BACK UP. Van 17 t/m 26 oktober kunt u zich in de Witte Dame aan het Clausplein 2 laten inspireren door ambachten van nu.
BACK UP laat zien hoe belangrijk de instandhouding van artisanale technieken is. Tijdens de Dutch Design Week 2014 zorgt BACK UP ervoor dat visie en vakmanschap gebundeld worden tot een krachtig collectief. Alles binnen de expo BACK UP is uniek omdat er individuele aandacht aan geschonken is.

Jannissima toont tijdens BACK UP de Jannissima Horsey Baracuda collectie.

This is a full width text block. Click the edit button to change this text.

This is a text block. Click the edit button to change this text.