JANNISSIMA CONCEPT STORE

JANNISSIMA CONCEPT STORE

Warmte en kwaliteit in de Jannissima Concept Store in het hartje van Eindhoven. Jannissima liet hier van 2009 – 2014 haar creatieve DNA zien en ademt de sfeer van tijdloosheid met een eigentijds tintje. Het innovatieve eigen label Jannissima vormt de basis voor het complete beeld en bestaat uit drie stijlvolle, multifunctionele tassen collecties. Reizen wordt de nieuwe bestemming.

 

The fine art of travelling

Met de smartphone en laptop zijn we altijd bereikbaar onderweg en flexibel in onze werkomgeving. Dé aanleiding voor ontwerpster Jannita van den Haak om duurzame reistassen te ontwikkelen voor de vrouw die er in elke situatie goed uit wil zien en accessoires kiest die haar karakter complementeren. De Jannissima tassencollectie is dan ook opgedragen aan de ‘fine art of travelling’. Jannissima Concept Store (JCS) heeft dezelfde essentie als een verre reis; het verrast en inspireert met producten die een verhaal vertellen.

 

Concept Store JCS op 260 m

De Jannissima Concept Store geeft Eindhoven een gezicht op mode- en creatiegebied. De succesvolle Jannissima reistassen collectie geeft samen met meer dan vijftig andere labels zoals MLY, Royal Republiq, Inti, United Nude een visie op vrouwelijkheid en avontuur, met als resultaat een tijdloos beeld dat inspireert. JCS biedt design en fashion met een verhaal; een slowshopping ervaring in een flexibele omgeving waar duurzaam design en eerlijke producten de sfeer scheppen. Midden in het centrum laten jonge en bekende ontwerpers hier een verrassende mix zien van design, kunst en mode, waarmee de JCS zich ook als creatief platform profileert. In 2010 won JCS de Design In Detail Award en in 2012 de SOEC publieksprijs. Door de vele events die er plaatsvinden is de winkel een sociale hotspot in Eindhoven geworden, die nieuwsgierig maakt en zich steeds opnieuw laat ontdekken.